TERVEISIÄ HALLITUKSELTA


Heipä hei uudet fuksit 🖤

Lämpimästi tervetuloa iloiseen ja mustanpuhuvaan remppalaisten joukkoomme! Suuret onnittelut opiskelupaikasta teille jokaiselle ja tervetuloa Rovaniemelle opiskelemaan!

Osalla teistä on edessä tutustuminen täysin uuteen kaupunkiin ja kaikilla vähintäänkin hyppy uuteen yhteisöön ja ympäristöön - on siis selvää, että orientaation lähestyessä useat asiat alkavat mietityttämään. Tässä apuna toimii tuore ainejärjestönne! Remburssi eli kavereiden kesken Remppa on yhteisöllisyydestään tunnettu ja jokainen teistä on tervetullut omana itsenään jäsentemme eli Remppalaisten joukkoon! Mustat haalarit (ja sydän) yhdistävät, mutta joukkoon mahtuu monenlaista kulkijaa ja varmaa on, että myös jokaiselle teistä tehdään tilaa. Paras keino tutustua tähän porukkaan on osallistuminen eri opiskelijatapahtumiin tai istahtaminen lounaalle Petronellan epäviralliseen "remppapöytään", johon myös tuutorimme teidät varmasti tutustuttavat! Perussääntönä onkin, että kuka tahansa remppalainen on aina tervetullut lounasseura tai tukihenkilö 🖤

Mutta mikä Remppa oikein on? Remburssi on hallintotieteiden, johtamisen ja johtamisen psykologian oppiaineiden ainejärjestö. Ainejärjestön suurin yksittäinen tehtävä on jäsentensä etujen valvominen. Tämä voi olla opintoihin liittyviin kysymyksiin vastaamista, ongelmatilanteissa tukemista tai jäsentemme edustamista yliopiston eri päätöksentekoelimissä. Tämän lisäksi tarjoamme linkkejä työelämään mm. erillaisten työelämätapahtumien kautta. Välillä on tarpeen toki myös vaihtaa vapaalle. Rempan hallitus suunnittelee ja järjestää paljon erilaisia tapahtumia jalkapallosta sitseihin. Lisäksi hallitus vastaa ensikädessä edunvalvonnan toteuttamisesta. Jäseneksi kannattaa siis liittyä sillä siten pääset ainejärjestön tapahtumiin, pääset ostamaan haalarit ja saat käyttöösi alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Opintojen alkuvaiheessa tukenasi ovat ennen kaikkea mitä mahtavimmat tuutorit ja opettajatuutorit, joiden tehtävänä on auttaa teistä jokaisen yliopistoura alulleen ja ohjeistaa mutkien tullessa matkan varrelle. Jos jokin askarruttaa mieltä niin kysyvä ei tieltä eksy - tästä porukasta vastaus löytyy taatusti! Kysy siis rohkeasti apua, sillä hädässä remppalainen tunnetaan. Etumatkaa syksyn ohjelmaan voi ottaa myös tuutoreiden kirjoittamasta kirjeestä, johon on koostettu laajalti tietoa juuri teitä varten!

Koko hallituksemme puolesta haluan vielä kertaalleen onnitella opiskelupaikasta ja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Lapin Yliopistoon! Toivomme, että mahdollisimman moni teistä haluaa liittyä myös ainejärjestömme Remburssin jäseneksi ja kantaa mustia haalareita yllään ylpeydellä.

Pian nähdään!

Lämpimin terveisin, Wilma Jokinen, puheenjohtaja

Ja koko Rempan hallitus 2023🖤