TERVEISIÄ HALLITUKSELTA


Oikein lämpimästi tervetuloa meidän remppalaisten joukkoomme! 

Monilla on syksyllä muutto uudelle paikkakunnalle ja vielä useammalla vastaamattomia kysymyksiä, siitä mitä tuleman pitää. Ei kuitenkaan huolta. Me Remburssissa otamme kaikki avosylin vastaan ja remppalaisten musta sydän on aina lämmin väristään huolimatta. Rakkaalla lapsella onkin monta nimeä. Yleensä meitä remburssilaisia kutsutaan remppalaisiksi ja Remburssia Rempaksi. Meitä yhdistää mustat haalarit sekä yhteisöllisyys, muuten olemmekin hyvin kirjava opiskelijajoukko. Kannustan rohkeasti tulemaan erilaisiin tapahtumiin ja tutustumaan toisiin remppalaisiin. Opiskelussa parasta on se, ettei sitä tarvitse tehdä yksin! 

No mikä se Remppa oikein on? Se on hallintotieteiden, johtamisen ja johtamisen psykologian oppiaineiden ainejärjestö. Koskeepa kysymyksesi opintoja, työelämää, vapaa-ajan viettoa tai muuta yliopistoon liittyvää, me olemme täällä teitä varten. Rempan hallitus suunnittelee ja järjestää erilaisia tapahtumia ja valvoo oppiaineidemme opiskelijoiden etua. Meillä on mahtavat tuutorit ja opettajatuutorit, jotka opastavat opintojen alkumetreillä sekä niiden edetessä. Aina voi kysyä - vielä maisterivaiheessakin, niin mekin teemme!.

Tuutorit kirjoittivat myös kirjeen, josta löytyy paljon tietoa syksyä varten. Käy katsomassa, minkälaisia terveisiä tuutorit lähettivät tästä

Koko hallituksen puolesta haluan toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi Lapin yliopistoon. Toivomme, että mahdollisimman moni teistä haluaa liittyä Remburssin jäseneksi ja näin kantaa meidän mustia haalareita ylpeydellä. Nähdään syksyllä!


Parhain terveisin,

Heli Turtinen, pj