TERVEISIÄ HALLITUKSELTA


Moikkamoi kaikki!🖤

 Ihanaa, että olette päässeet Lapin yliopistoon ja varsinkin meille opiskelemaan! Suuret onnittelut vielä opiskelupaikasta sekä lämpimästi tervetuloa Rovaniemelle ja tumman puhuvan remppakansan joukkoon!

Osalla edessä on tutustuminen ja ihastuminen täysin uuteen kaupunkiin ja kaikilla vähintäänkin hyppy uuteen yhteisöön ja ympäristöön - on siis selvää, että orientaation lähestyessä lukuiset kysymykset nousevat mielelle. Tässä kuvioon astuu myös tuore ainejärjestönne! Remburssi eli kaverien kesken Remppa on yhteisöllisyydestään tunnettu ja ei malteta odottaa, että päästään toivottamaan myös jokainen teistä tervetulleiksi jäsentemme eli Remppalaisten joukkoon iloiseen! Mustat haalarit (ja sydän) yhdistää, mutta joukkoon mahtuu monenlaista kulkijaa - varmaa on, että myös jokaiselle teistä tehdään tilaa. Paras keino tutustua tähän porukkaan on osallistuminen eri opiskelijatapahtumiin tai istahtaminen kahville Petronellan epäviralliseen "remppapöytään", johon myös tuutorimme teidät varmuudella tutustuttavat!

Mutta mitä se Remppa sitten edustaa? Remburssi on hallintotieteiden, johtamisen ja johtamisen psykologian oppiaineiden ainejärjestö. Ainejärjestön suurin yksittäinen tehtävä on jäsentensä etujen valvominen. Tämä voi olla opintoihin liittyviin kysymyksiin vastaamista, ongelmatilanteissa tukemista tai jäsentemme edustamista yliopiston eri päätöksentekoelimissä. Tämän lisäksi tarjoamme linkkejä työelämään mm. erillaisten työelämätapahtumien kautta. Välillä on tarpeen toki myös vaihtaa vapaalle. Tekipä mielesi sitten pelaamaan pallopelejä, luontoon samoilemaan, kulttuuria nauttimaan, saunomaan, sitsaamaan, mökkeilemään tai mittaamaan tietämystäsi pubivisassa on Rempalla vastaus näihin toiveisiin. Rempan hallitus suunnittelee ja järjestää kaikkea yllämainittua toimintaa ja vastaa ensikädessä edunvalvonnan toteuttamisesta. Jäseneksi kannattaa siis liittyä sillä siten pääset ainejärjestön tapahtumiin, pääset ostamaan haalarit ja saat esimerkiksi alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. 

Alkuvaiheiden aikana tukenasi ovat lisäksi mitä mahtavimmat tuutorit ja opettajatuutorit, joiden tehtävänä on auttaa teistä jokaisen yliopistoura alulleen ja ohjeistaa mutkien tullessa matkan varrelle. Jos jokin askarruttaa mieltä niin kysyvä ei tieltä eksy - tästä porukasta vastaus löytyy taatusti!Etumatkan syksyn kiemuroihin voi ottaa myös tuutoreiden tuottamasta kirjeestä, johon on koostettu laajalti tietoa juuri fuksisyksyänne varten!Koko hallituksemme puolesta haluan vielä kertaalleen onnitella sinua opiskelupaikasta ja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Lapin Yliopistoon! Toivomme, että mahdollisimman moni teistä haluaa liittyä myös ainejärjestömme Remburssin jäseneksi ja kantaa mustia haalareita yllään ylpeydellä. 

Syksyllä nähdään!


Lämpimin terveisin, Ilona Hiltunen, puheenjohtaja 

Ja koko Rempan hallitus 2022.🖤