HALLINTOTIETEILIJÄPÄIVÄT


Hallintotieteilijäpäivät, eli lyhyemmin HTP on vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen alan opiskelijat Tampereelta, Vaasasta ja Rovaniemeltä viikonlopun ajaksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vaasan yliopiston hallintotieteiden ainejärjestö Hallinnoijat ry:n, Tampereen yliopiston hallintotieteiden ainejärjestö Staabi ry:n ja Lapin yliopiston johtamisen, hallintotieteiden ja johtamisen psykologian ainejärjestö Remburssi ry:n kanssa. 


Tapahtuman tavoitteena on uuden oppiminen alan ajankohtaisista ilmiöistä ja verkostoituminen oman alan opiskelijoiden kanssa, sekä oppiaineemme profiilin nostaminen ja valtakunnallisen opiskelijakunnan saattaminen yhä yhtenäisemmäksi.  Viikonloppuun sisältyy mm. asiantuntijaluentoja, alumnipaneeli, workshopeja, yritysvierailuita, sekä totta kai myös vapaamuotoisempaa iltaohjelmaa!

HTP:lle kokoonnuttiin ensi kertaa Tampereella 2017, jonka jälkeen isännöintivuorot ovat vaihtuneet "vuoroin vieraissa"-periaatteella. 


Alamme opiskelijoista jokainen on ehdottoman tervetullut mukaan HTP- tapahtumaan. Tapahtumailmoittautumisesta, sekä majoitus ja matkapaketeista lisätietoa myöhemmin, ja ajantasaiset tiedot tulet löytämään tältä sivulta, ja Remburssin, sekä Suomen Hallintotieteilijöiden sosiaalisen median kanavien välityksellä!