HALLINTOTIETEILIJÄPÄIVÄT


Hallintotieteilijäpäivät, eli lyhyemmin HTP on vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen alan opiskelijat Tampereelta, Vaasasta ja Rovaniemeltä viikonlopun ajaksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vaasan yliopiston hallintotieteiden ainejärjestö Hallinnoijat ry:n, Tampereen yliopiston hallintotieteiden ainejärjestö Staabi ry:n ja Lapin yliopiston johtamisen, hallintotieteiden ja johtamisen psykologian ainejärjestö Remburssi ry:n kanssa. 


Tapahtuman tavoitteena on uuden oppiminen alan ajankohtaisista ilmiöistä ja verkostoituminen oman alan opiskelijoiden kanssa, sekä oppiaineemme profiilin nostaminen ja valtakunnallisen opiskelijakunnan saattaminen yhä yhtenäisemmäksi.  Viikonloppuun sisältyy mm. asiantuntijaluentoja, alumnipaneeli, workshopeja, yritysvierailuita, sekä totta kai myös vapaamuotoisempaa iltaohjelmaa!


HTP:lle kokoonnuttiin ensi kertaa Tampereella 2017, jonka jälkeen isännöintivuorot ovat vaihtuneet "vuoroin vieraissa"-periaatteella. Vuonna 2020 ympyrä sulkeutuu ensimmäistä kertaa, kun kokoonnumme Tampereelle uudemman kerran Vaasassa ja Rovaniemellä vietettyjen tapahtumien jälkeen. Tapahtuma on nauttinut alkutaipaleensa ajan tasaisesta kasvusta ja on sanomattakin selvää, että HTP20 tullaan näkemään ja kokemaan suurempana kuin koskaan!


Alamme opiskelijoista jokainen on ehdottoman tervetullut mukaan HTP 2020- tapahtumaan Tampereelle 30.1-1.2.2020. Tapahtumailmoittautumisesta, sekä majoitus ja matkapaketeista on luvassa lisätietoa heti alkusyksystä, ja ajantasaiset tiedot tulet löytämään tältä sivulta, ja Remburssin, sekä Suomen Hallintotieteilijöiden sosiaalisen median kanavien välityksellä!