Rempan reippailut: Musta Remba ja ASPV

08.10.2019

Opiskelijan arki on välillä hektistä: luennoilla istumista ja hampaat irvessä organisaatioteorioiden opettelemista. Keskellä viikkoa ei aina ennätä purkamaan paineita half moonin tanssilattialle, mutta onneksi meidän rakas Remppa tarjoaa paljon parempia tapoja koulun unohtamiseksi.

Musta Remba ja ASPV - ai häh, mikä peevee? No meidän jalkapallojoukkue ja salibandyjoukkue tietysti! Lapin yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua korkeakoulujen säbä- ja futissarjoihin. Remburssilla on joukkue kummassakin sarjassa ja jokainen remppalainen on tervetullut mukaan pelaamaan taitotasosta tai pelikokemuksesta riippumatta. Jalkapallossa meillä on yhteinen joukkue Kosmos Buranin eli politiikkatieteilijöiden opiskelijoiden kanssa ja salibandyssa meillä on pelkästään Remburssin oma joukkue.

ASPV eli A-siiven palloveikot on meidän jalkapallojoukkue, jossa pelaa sekä Kosmos Buranin että Rempan opiskelijoita. Pelit pelataan Ounasvaaran lämpimässä jalkapallohallissa, eli talven kylmiä pakkasia ei tarvitse pelätä. Pelejä on noin joka toinen viikko ja ne pelataan niin sanottujen lepakkovuorojen aikaan: eli kymmenen jälkeen arki-iltana. Vaikka nukkuminen saattaakin hieman venähtää, pallon perässä juostessa stressi ja koulu unohtuvat täysin. Tunteet käyvät pelin tuoksinnassa välillä jopa kuumina, mutta joukkueen yhteishenki ja taistelutahto on mitä parhain. Mikä tahansa vihreä pelipaita käy pelaamiseen, mutta myös vihreän liivin saa aina lainaan!

Musta Remba on rempan oma säbäjengi, joka pelaa yleensä noin kerran viikossa Jokiväylän hallilla eli Lapin ammattikorkeakoulun salissa. Joukkueessa on kaikentasoisia sähläilijöitä, mutta tällä kaudella Musta Remba on pelannut erityisen menestyksekkäästi ja takonut voittoja voittojen perään. Pelit alkavat aina pukukoppimusan kera ja tunnelma on leppoisa, mutta tarmokas. Pelipaitamme väri on sininen ja ne tuodaan aina peliin. Sählymailoja varmasti löytyy myös kavereilta lainaan, jos se puuttuu. Musta Remba ottaa avosylin kaikki innokkaat pelaajat vastaan, olit sitten sunnuntaisäbäilijä tai kokenut konkari!

Jos siis haluat hikeä pintaan ja tuntea pelien tarmokkaan tuoksinnan, tule mukaan arki-iltojen peleihin! Hauskanpito ja virkistäytyminen opintojen ohella on tärkeintä, vaikka pientä kilpailuhenkisyyttä toki sallitaan. Matalan kynnyksen pelit ovat siis avoinna kaikille ja Remppa toivottaa sekä uudet että vanhemmat pelaajat tervetulleeksi säbä- ja futiskentille!

Musta Remba pelaa torstaisin alkaen klo 21 tai 21:45 ja ASPV keskiviikkoisin alkaen 22.30-23!

Haluatko mukaan joukkueeseen tai jäikö jotain kysyttävää? Remburssin urheiluvastaavan Ellin saa kiinni numerosta 0400655144. Paa rohkeasti viestiä!

- Elli, Remburssin hallituksen liikuntavastaava